Nieuwsbericht in verband met de extra maatregelen i.v.m. COVID-19

Naar aanleiding van de beslissing van onze regering om de huidige Corona-maatregelen te verlengen tot 28 april, sturen wij u dit bericht.

Helaas kunnen wij u nu niet bezoeken, maar wij blijven bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen omtrent onze producten en service.

Indien u toch een afspraak wenst, kan dit telefonisch of via Microsoft Teams/Zoom.

Alle leveringen naar praktijken en groothandels kunnen gelukkig nog onverhinderd hun doorgang vinden. Wij verwachten vooralsnog ook geen vertragingen of andere leveringsproblemen.

Indien herstel- of onderhoudswerkzaamheden aan uw Selekt drench-pompen noodzakelijk is, kunnen wij u onderdelen toesturen met een handleiding hoe u deze kunt vervangen, of u kunt uw pomp naar ons kantoor opsturen. Na reparatie zullen wij deze dan weer zo spoedig mogelijk aan u retourneren.

Alle onderdelen voor de drench-pomp zijn gratis (excl. slang) voor praktijken die met de SELEKT drenchproducten werken (Fresh Cow, Restore, Off Feed, Antacid, Charbon Fluide of Glycerol Plus).

Ook David Renney blijft bereikbaar voor technische, veterinaire ondersteuning. Trainingen en lezingen kunnen wij momenteel aanbieden via Microsoft Teams en Zoom.

De gezondheid en het welzijn van onze klanten en personeel vinden wij erg belangrijk. Wij zullen er alles aan doen om u in deze tijd te blijven ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Team Nimrod Nederland